ویزای تایلند - ویزای مولتی تایلند

نوع ویزا :

توریستی مولتی


کشور :تایلند
هشدار ها :

قیمت : 160یورو

مدت اقامت :58 روز

مدت اعتبار ویزا :180 روز

مدت اخذ ویزا :4 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی 6x4 ، کپی شناسنامه ،کپی کارت ملی + پرینت حساب بانکی یک ماه اخیر + حداقل مانده حساب 25/000/000 تومان + حداقل 5 ویزای قبلی استفاده شده تایلند داشته باشد + رزرو هتل+پرواز کامفرم شده +آدرس ایمیل + آدرس منز ل ومحل کار + شماره تلفن منزل و محل کار و موبایل + شغل و سمت

توضیحات : حضور مسافر در ایران الزامی می باشد ( مهر ورود و خروج از کشور چک می شود)

اطلاعات ویزا