ویزای چین - چین توریستی

نوع ویزا :

گروهی حداقل 5 نفر ( عادی )


کشور :چین
هشدار ها :در صورت خرید بلیط ویزا تخفیف دارد

قیمت : 95دلار

مدت اقامت :30 روز

مدت اعتبار ویزا :طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزا :8 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 ،تمکن مالی حداقل مانده حساب 13 میلیون تومان، رزرو هتل ، رزرو پرواز

توضیحات :

اطلاعات ویزا

تور هفتگی گوانگ ژو - شانگهای با پرواز ماهان اقامت 7 شب و 14 شب برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید : 41946 - 021