ویزای چین - توریستی L چین

نوع ویزا :

توریستی - L عادی


کشور :چین
هشدار ها :در صورت خرید بلیط ویزا تخفیف دارد

قیمت : 420دلار

مدت اقامت :30 روز

مدت اعتبار ویزا :30 روز

مدت اخذ ویزا :7 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 ،تمکن مالی حداقل مانده حساب 13 میلیون تومان، رزرو هتل ، رزرو پرواز

توضیحات :

اطلاعات ویزا