ویزای چین - تجاری دبل چین

نوع ویزا :

تجاری - DBL فوری


کشور :چین
هشدار ها :درحال حاضر این محصول موجود نیست . برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

قیمت : 550دلار

مدت اقامت :30 روز

مدت اعتبار ویزا :60 روز

مدت اخذ ویزا :07 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 ،تمکن مالی حداقل مانده حساب 13 میلیون تومان، رزرو هتل ، رزرو پرواز

توضیحات : حداقل 2 ویزای قبلی چین باید داشته باشید

اطلاعات ویزا

تور هفتگی گوانگ ژو - شانگهای با پرواز ماهان اقامت 7 شب و 14 شب برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید : 88983666 - 021