ویزای چین - مولتی 6 ماهه چین

نوع ویزا :

تجاری مولتی 6 ماهه فوری


کشور :چین
هشدار ها :

قیمت : 1850دلار

مدت اقامت :30 روز

مدت اعتبار ویزا :180 روز

مدت اخذ ویزا :14 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4،رزرو هتل ، رزرو پرواز

توضیحات : حداقل 4 ویزای قبلی داشته باشد

اطلاعات ویزا

تور هفتگی گوانگ ژو - شانگهای با پرواز ماهان اقامت 7 شب و 14 شب برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید : 88983666 - 021