ویزای چین - مولتی 12 ماهه چین

نوع ویزا :

تجاری مولتی 1 ساله فوری


کشور :چین
هشدار ها :

قیمت : 2350دلار

مدت اقامت :30 روز

مدت اعتبار ویزا :360 روز

مدت اخذ ویزا :10 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل اعتبار یکسال،2 قطعه عکس رنگی 6x4، رزرو هتل ، رزرو پرواز

توضیحات : حداقل یک ویزای مولتی6ماهه چین و یا 4ویزای قبلی داشته باشد

اطلاعات ویزا

تور هفتگی گوانگ ژو - شانگهای با پرواز ماهان اقامت 7 شب و 14 شب برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید : 88983666 - 021