ویزای هنگ کنگ - توریستی

نوع ویزا :

توریستی


کشور :هنگ کنگ
هشدار ها :

قیمت : 190دلار

مدت اقامت :07 ~ 14

مدت اعتبار ویزا :90 روز

مدت اخذ ویزا :45 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اسکن صفحه اول گذرنامه -تمکن مالی به دلار(لاتین) حداقل موجودی 10 میلیون تومان -اصل گواهی شغلی به لاتین -فرم سازمان مهاجرت + عکس وامضا -هزینه ویزا-آدرس منزل وشماره تماس-

توضیحات : درصورت سفر قبلی به هنگ کنگ تاریخ اعلام شود. مدت اقامت و تعداد ورود طبق نظر اداره مهاجرت هنگ کنگ صادر می شود

اطلاعات ویزا