ویزای کره جنوبی - ویزای توریستی کره جنوبی

نوع ویزا :

توریستی


کشور :کره جنوبی
هشدار ها :

قیمت : 280دلار

مدت اقامت :30 روز

مدت اعتبار ویزا :90 روز

مدت اخذ ویزا :12 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه(کپی ویزاهای شینگن یا کانادا در صورت وجود) واصل شناسنامه -واچر هتل-ترجمه صفحات اول و دوم شناسنامه-گواهی اشتغال به کار معتبر به زبان انگلیسی -ضمانت برگشت به مبلغ 300/000/000 ریال -گردش و یا گواهی حساب بانکی - دو قطعه عکس 3X4 -ترجمه رسمی روزنامه رسمی شرکت -جواز کسب ترجمه شده -آدرس و شماره تلفن مسافر (محل سکونت )

توضیحات :

اطلاعات ویزا