ویزای شینگن - شنگن

نوع ویزا :

توریستی


کشور :شینگن
هشدار ها :حضور مسافر برای مصاحبه و انگشت نگاری سفارت الزامی است - افرادی که برای اولین بار اقدام به دریافت ویزا شینگن دارند اقامت بین 07 الی 14 روز امکان پذیر است.

قیمت : 450یورو

مدت اقامت :07 ~ 23

مدت اعتبار ویزا :طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزا :45 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با اعتبار لازم - ترجمه شناسنامه - گواهی اشتغال کاربه لاتین یا جواز کسب یا روزنامه رسمی - تمکن مالی -گردش مالی به لاتین 3 ماه آخر - ترجمه گواهی بیمه-ترجمه سند مالکیت- 4 قطعه عکس 3در4 -رزرو هتل- آدرس منزل ومحل کار(شماره تلفن) - گذرنامه قبلی در صورت داشتن.

توضیحات : در ارتباط با ویزاهای شنگن مدارک مورد نیاز دروهله اول عبارتند از: *مدارک مناسب جهت توجیه ورود به این محدوده هدف از آن ونیز شرایط اقامت(مثال:بلیط رفت و برگشت هواپیما-برگه رزرواسیون هتل-دعوت نامه و....) *مدارکی دال بر بضاعت و تمکن اقتصادی(پول نقد-چک های مسافرتی-کارت عتباری بین المللی و...) *بیمه درمانی مسافرتی که در محدوده شنگن اعتبار داشته و هزینه ای بالغ بر حداقل 30000 یورو را جهت مخارج مربوط به بیمارستان یا بازگشت و انتقال مجدد فرد به وطن تامین نماید.

اطلاعات ویزا