ویزای عراق -

نوع ویزا :

توریستی


کشور :عراق
هشدار ها :

قیمت : 50دلار

مدت اقامت :30 روز

مدت اعتبار ویزا :90 روز

مدت اخذ ویزا :03 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار+2 قطعه عکس 6در4+کپی کارت ملی+مشخصات فردی

توضیحات :

اطلاعات ویزا