ویزای ویتنام - ویزای توریستی ویتنام

نوع ویزا :

توریستی


کشور :ویتنام
هشدار ها :اعتبار ویزا ،طبق تاریخ پرواز صادر می شود

قیمت : 170دلار

مدت اقامت :30 روز

مدت اعتبار ویزا :30 روز

مدت اخذ ویزا :12 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 ، کپی شناسنامه و کارت ملی ، رزرو هتل، رزرو پرواز ، گواهی شغلی لاتین ، پرینت 3ماه حساب بانکی + تمکن مالی

توضیحات :

اطلاعات ویزا