ویزا تایوان - تجاری

نوع ویزا :

تجاری


کشور :تایوان
هشدار ها : هزینه250 دلار بابت اقدامات قبل سفارت انجام می گیرد و خود مسافر شخصا می باید جهت مصاحبه به سفارت تایوان در دبی مراجعه نماید.

قیمت : 250دلار

مدت اقامت :07 ~ 14

مدت اعتبار ویزا :طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزا :02~03 روز در دبی

مدارک مورد نیاز :اسکن گذرنامه ،مدارک شغلی مرتبط با نمایشگاه و یا دعوت کننده ( معرفی نامه شغلی : که تاریخ مرخصی و قصد سفر قید شده باشد به لاتین و روزنامه رسمی یا جواز کسب / ترجمه شده) تمکن مالی+ پرینت حساب بانکی 6 ماهه ،مشخصات جهت تکمیل فرم:( فعالیت شرکت یا جواز کسب،سمت،میزان درآمد ) ، نام پدر و مادر و همسر و تاریخ تولد دقیق آنها ، آدرس منزل و محل کار و شماره تلفن وفکس،ترجمه شناسنامه ، کدپستی ، دو قطعه عکس

توضیحات : هزینه صندوق سفارت عادی 185 درهم / فوری 280 درهم

اطلاعات ویزا