ویزای اندونزی - ویزا توریستی اندونزی

نوع ویزا :

توریستی


کشور :اندونزی
هشدار ها :

قیمت : 60دلار

مدت اقامت :طبق تاریخ پرواز

مدت اعتبار ویزا :90 روز

مدت اخذ ویزا :7 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار خروج از تاریخ پرواز،کپی تمام صفحات شناسنامه،کپی کارت ملی پشت و رو ،تمکن مالی،گردش حساب بانکی حداقل موجودی 10 میلیون تومان ،2 قطعه عکس 3X4 ضمینه سفید جدید،واچر هتل و بلیط OK شده،شماره تماس ، آدرس منزل ، محل کار - عنوان شغلی

توضیحات : اقامت از حداقل 03 روز الی 20 روز می باشد که طبق بلیط و واچر هتل و با تایید و تشخیص کنسولگری صادر می گردد.

اطلاعات ویزا