ویزای کنیا - ویزای توریستی کنیا

نوع ویزا :

توریستی


کشور :کنیا
هشدار ها :

قیمت : 70 دلار

مدت اقامت :طبق تاریخ پرواز

مدت اعتبار ویزا :90 روز

مدت اخذ ویزا :7 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 ، کپی جواز کسب یا معرفی نامه از شرکت ، رزرو هتل وپرواز،آدرس و شماره تلفن منزل

توضیحات :

اطلاعات ویزا

برچسب ها

ویزای کنیا