ویزای دبی - ویژه اتباع خارجی

نوع ویزا :

توریستی دبی ویژه اتباع خارجی


کشور :دبی-امارات(دوبی)
هشدار ها :

قیمت : 450درهم

مدت اقامت :14 روز

مدت اعتبار ویزا :60 روز

مدت اخذ ویزا :07 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)

توضیحات : * توجه * ورودی از این ویزا مخصوص اتباع خارجی می باشد - مثال : آلمانی - چینی و . . . مهم : ضمانت بازگشت مبلغ 10 میلیون تومان الزامی می باشد.

اطلاعات ویزا

برای خرید بلیط با این شماره تماس بگیرید 021-88983666