ویزای چین - توریستی چین L , فوری

نوع ویزا :

توریستی - L فوری


کشور :چین
هشدار ها :

قیمت : 450دلار

مدت اقامت :30 روز

مدت اعتبار ویزا :30 روز

مدت اخذ ویزا :4 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ پرواز ، دو قطعه عکس رنگی 4×6 ، تمکن مالی حداقل مانده حساب 13 میلیون تومان، رزرو هتل ، رزرو پرواز

توضیحات : * در صورت خرید بلیط سیستمی تخفیف دارد *

اطلاعات ویزا

تور هفتگی گوانگ ژو - شانگهای با پرواز ماهان اقامت 7 شب و 14 شب برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید : 88983666 - 021