ویزای دبی - یک ماهه توریستی امارات مولتی(دبی)

نوع ویزا :

توریستی یکماهه مولتی دبی


کشور :دبی-امارات(دوبی)
هشدار ها :

قیمت : 1010درهم

مدت اقامت :14 روز

مدت اعتبار ویزا :60 روز

مدت اخذ ویزا :07 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اسکن صفحه اول گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار-آدرس وشماره تلفن مسافر- در صورت خرید بلیط و هتل تخفیف دارد - اسکن صفحه اول شناسنامه و صفحه اول و دوم شناسنامه پدر یا مادر برای افراد زیر 18 سال الزامی است (برای ارسال مدارک به اژانس در پنل مدیریت خود در قسمت آپلود مدارک اضافی نسبت به ارسال مدارک اقدام نمایید)

توضیحات : این نوع ویزا همچون ویزاهای نرمال دوبی دو ماه اعتبار دارد و مسافر پس از اولین ورود به مدت یک ماه میتواند هر چند بار که بخواهد به دوبی وارد شود اما مدت اقامت مسافر در هر سفر نباید بیش از ۱۴ روز باشد،در غیر اینصورت ویزا از اعتبار مولتی بودن ساقط شده و تنها مسافر باید از کشور امارات خارج شود. جهت هر گونه سوال و رفع ابهام لطفا تماس بگیرید 88390190

اطلاعات ویزا

برای خرید بلیط با این شماره تماس بگیرید 021-88983666