ویزای چین - تجاری چین نیمه فوری , M

نوع ویزا :

تجاری چین نیمه فوری - M


کشور :چین
هشدار ها :

قیمت : 550دلار

مدت اقامت :30 روز

مدت اعتبار ویزا :90 روز

مدت اخذ ویزا :15 روز کاری

مدارک مورد نیاز :اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4

توضیحات :

اطلاعات ویزا

تور هفتگی گوانگ ژو - شانگهای با پرواز ماهان اقامت 7 شب و 14 شب برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید : 88983666 - 021