ویزای شینگن - ویزای شنگن , VIP

نوع ویزا :

توریستی ( VIP )


کشور :شینگن
هشدار ها :ویزای فوق بصورت VIP اقدام می شود

قیمت : 750یورو

مدت اقامت :10~15روز

مدت اعتبار ویزا :طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزا :ازتاریخ اثرانگشت 14روز

مدارک مورد نیاز :اصل : گذرنامه با اعتبار لازم - شناسنامه - گواهی اشتغال به کار( با قید سمت و تاریخ استخدام و حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی و اعلام دارد که دارنده گواهی در پایان سفر مجددا" به سر کار خود باز خواهد گشت - سه فیش آخر حقوق) یا جواز کسب یا روزنامه رسمی به لاتین - تمکن مالی - گردش مالی به لاتین 3 ماه آخر - گواهی بیمه - سند مالکیت - دو قطعه عکس رنگی 6در4 - رزرو هتل - آدرس منزل ومحل کار(شماره تلفن) - گذرنامه قبلی در صورت داشتن ویزا شنگن - ضمانت بازگشت به مبلغ 30 میلیون تومان.

توضیحات : در ارتباط با ویزاهای شنگن مدارک مورد نیاز دروهله اول: *مدارک مناسب جهت توجیه ورود به این محدوده هدف از آن ونیز شرایط اقامت (مثال:بلیط رفت و برگشت هواپیما - برگه رزرواسیون هتل - دعوت نامه و...)*مدارکی دال بر بضاعت و تمکن مالی (پول نقد-چک های مسافرتی و...)*بیمه درمانی مسافرتی که در محدوده شنگن اعتبار داشته و هزینه ای بالغ بر حداقل 30000 یورو را جهت مخارج مربوط به بیمارستان یا بازگشت و انتقال مجدد فرد به وطن تامین نماید. حضور شخص درخواست کننده هنگام انگشت نگاری الزامی می باشد بجز افراد زیر 12سال.

اطلاعات ویزا