سوالات متدوال

مدارك مورد نياز ويزاي چين چیست

مدارک مورد نیاز ویزای چین : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 ،تمکن مالی حداقل مانده ، رزرو هتل ، رزرو پرواز می باشد. سایر مدارک مورد نیاز در صفحه اختصاصی هر ویزا ذکر شده است.

آدرس سفارت چین در تهران

تهران خيابان شهيد موحد دانش (اقدسيه) ، روبروی آتش نشانی. شماره تلفن سفارت چین : 22291240 - 021

اخذ ویزای چین فوری چگونه است ؟

در قسمت بالا کافیست نوع ویزای مود نظر را انتخاب کتید سپس فرم مربوط را پر نمایید. از این مرحله به بعد کارشناسان ما پیگیر صدور ویزای شما خواهند بود.

نحوه دریافت فرم ویزای چین به چه صورت است ؟

فرم مربوط به ثبت ویزای چین به صورت آنلاین در سایت قرار داده شده است. شما بعد از ثبت نام روی دکمه خرید ویزا کلیک کنید و فرم های مربوط را به صورت آنلاین پر نمایید، بعد از ثبت کارشناسان ما با شما در تماس خواهند بود