سوالات متدوال

آیا امکان ثبت ویزای شینگن توریستی به صورت آنلاین وجود دارد؟

بله. شما می توانید در خواست ویزای شینگن توریستی خود را به صورت آنلاین در سایت اینویزا ثبت نمایید. سپس کارشناسان ما برای ثبت و صدور ویزای شینگن توریستی شما اقدام خواهند کرد.

اخذ و صدور ویزای شینگن یونان

ویزای شینگن مخصوص کشور خاصی نیست. به این معنا که ویزای آلمان ، ویزای ایتالیا و یا ویزای فرانسه وجود ندارد. شما با اخذ ویزای شینگن امکان سفر به تمام کشور های عضو منطقه شینگن را خواهید داشت.

مدارک ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن شامل : شناسنامه ، کارت ملی ، گذرنامه ، سه قطعه عکس رنگی ، سند ملک مدارک مربوط به شغل و مدارک مربوط به منابع مالی ، پرینت حساب بانکی ، مدارک مربوط به بیمه تامین اجتماعی ، سند ملکی به نام شخصی که تقاضای ورود به منطقه شینگن را دارد. توضیحات تکمیلی بعد از ثبت نام توسط کارشناس آژانس داده خواهد شد

اخذ ویزای شینگن توریستی

ویزای شینگن توریستی دارای مدت اعتبار بین 10 تا 15 روز می باشد. ویزای شینگن دارای 4 نوع است که اکثر ایرانیان نوع C را درخواست می کنند. شایان ذکر است ویزای نوع A امکان خروج از فرودگاه را ندارد.