خرید ویزا

قیمت

40 یورو

ویزای تایلند - ویزای یک بار ورود تایلند

نوع ویزا :

توریستی یک بار ورود

کشور : تایلند

هشدار ها :

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی 6x4 ، کپی شناسنامه ،کپی کارت ملی + پرینت حساب بانکی یک ماه اخیر حداقل مانده 5 میلیون تومان+ رزرو هتل+پرواز کامفرم شده +آدرس ایمیل + آدرس منز ل ومحل کار + شماره تلفن منزل و محل کار و موبایل + شغل و سمت

توضیحات : حضور مسافر در ایران الزامی می باشد ( مهر ورود وخروج از کشور چک می شود)

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    40 یورو

  • مدت اقامت

    58 روز

  • مدت اعتبار

    120 روز

  • مدت اخذ ویزا

    4 روز کاری