خرید ویزا

قیمت

105 دلار

ویزای چین - چین توریستی

نوع ویزا :

گروهی حداقل 5 نفر ( عادی )

کشور : چین

هشدار ها :اطلاعیه سفارت چین : پاسپورت هایی که تاریخ صدور آنها از تاریخ 2015/01/01 به بعد میباشد همراه داشتن پاسپورت قبلی (قدیمی) جهت پذیرش و اخذ ویزای چین الزامیست

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 ،تمکن مالی حداقل مانده حساب 13 میلیون تومان، رزرو هتل ، رزرو پرواز

توضیحات :

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    105 دلار

  • مدت اقامت

    30 روز

  • مدت اعتبار

    طبق تاریخ پرواز

  • مدت اخذ ویزا

    12 روز کاری