خرید ویزا

قیمت

190 دلار

ویزای چین - توریستی L چین

نوع ویزا :

توریستی - L عادی

کشور : چین

هشدار ها :اطلاعیه سفارت چین : پاسپورت هایی که تاریخ صدور آنها از تاریخ 2015/01/01 به بعد میباشد همراه داشتن پاسپورت قبلی (قدیمی) جهت پذیرش و اخذ ویزای چین الزامیست.

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 ،تمکن مالی حداقل مانده حساب 13 میلیون تومان، رزرو هتل ، اصل بلیط کامفرم شده

توضیحات :

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    190 دلار

  • مدت اقامت

    30 روز

  • مدت اعتبار

    90 روز

  • مدت اخذ ویزا

    7 روز کاری