خرید ویزا

قیمت

650 دلار

ویزای چین - تجاری دبل چین

نوع ویزا :

تجاری - DBL فوری

کشور : چین

هشدار ها :

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4

توضیحات : حداقل 2 ویزای قبلی چین باید داشته باشید

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    650 دلار

  • مدت اقامت

    30 روز

  • مدت اعتبار

    60 روز

  • مدت اخذ ویزا

    07 روز کاری