خرید ویزا

قیمت

2350 دلار

ویزای چین - مولتی 12 ماهه چین

نوع ویزا :

تجاری مولتی 1 ساله فوری

کشور : چین

هشدار ها :اطلاعیه سفارت چین : پاسپورت هایی که تاریخ صدور آنها از تاریخ 2015/01/01 به بعد میباشد همراه داشتن پاسپورت قبلی (قدیمی) جهت پذیرش و اخذ ویزای چین الزامیست

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل اعتبار یکسال،2 قطعه عکس رنگی 6x4، رزرو هتل ، رزرو پرواز

توضیحات : حداقل یک ویزای مولتی6ماهه چین و یا 4ویزای قبلی داشته باشد

تور هفتگی گوانگ ژو - شانگهای با پرواز ماهان اقامت 7 شب و 14 شب برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید : 88983666 - 021

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    2350 دلار

  • مدت اقامت

    30 روز

  • مدت اعتبار

    360 روز

  • مدت اخذ ویزا

    10 روز کاری