خرید ویزا

قیمت

65 دلار

ویزای اندونزی - ویزا توریستی اندونزی

نوع ویزا :

توریستی

کشور : اندونزی

هشدار ها :

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار خروج از تاریخ پرواز،کپی تمام صفحات شناسنامه،کپی کارت ملی پشت و رو ،تمکن مالی،گردش حساب بانکی حداقل موجودی 10 میلیون تومان ،2 قطعه عکس 3X4 ضمینه سفید جدید،واچر هتل و بلیط OK شده،شماره تماس ، آدرس منزل ، محل کار - عنوان شغلی

توضیحات : اقامت از حداقل 03 روز الی 20 روز می باشد که طبق بلیط و واچر هتل و با تایید و تشخیص کنسولگری صادر می گردد.

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    65 دلار

  • مدت اقامت

    طبق تاریخ پرواز

  • مدت اعتبار

    90 روز

  • مدت اخذ ویزا

    7 روز کاری