خرید ویزا

قیمت

210 دلار

ویزای چین - توریستی چین L , فوری

نوع ویزا :

توریستی - L فوری

کشور : چین

هشدار ها :اطلاعیه سفارت چین : پاسپورت هایی که تاریخ صدور آنها از تاریخ 2015/01/01 به بعد میباشد همراه داشتن پاسپورت قبلی (قدیمی) جهت پذیرش و اخذ ویزای چین الزامیست

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ پرواز ، دو قطعه عکس رنگی 4×6 ، تمکن مالی حداقل مانده حساب 13 میلیون تومان، رزرو هتل ، رزرو پرواز

توضیحات : * در صورت خرید بلیط سیستمی تخفیف دارد *

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    210 دلار

  • مدت اقامت

    30 روز

  • مدت اعتبار

    90 روز

  • مدت اخذ ویزا

    4 روز کاری