خرید ویزا

قیمت

260 دلار

نوع ویزا :

توریستی

کشور : کوبا

هشدار ها :

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 ، کپی جواز کسب یا معرفی نامه از شرکت ، تعهد نامه محضری ، تمکن مالی ، بیمه نامه مسافرتی ، رزرو بلیط و هتل

توضیحات : نمونه تعهد محضری : عنوان تعهدنامه غیرمالی - به تاریخ بالا حاضر دفترگردید. . . . . . . . با مشخصات فوق الذکر دارای پاسپورت شماره . . . . . . . وپس از حضور به موجب سند تعهد نمودند مبنی بر اینکه بعنوان توریست به کشور کوبت سفر مینمایم و در طول مدت اقامت در کشور کوبا هیچ گونه اقدام غیر توریسیتی انجام نخواهم داد و در تاریخ ذکر شده در ویزا به ایران باز خواهم گشت.

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    260 دلار

  • مدت اقامت

    30 روز

  • مدت اعتبار

    90 روز

  • مدت اخذ ویزا

    5 روز کاری