خرید ویزا

قیمت

750 یورو

نوع ویزا :

تجاری

کشور : شینگن

هشدار ها :

مدارک : اصل گذرنامه با اعتبار لازم - ترجمه شناسنامه - گواهی اشتغال کاربه لاتین یا جواز کسب یا روزنامه رسمی - تمکن مالی -گردش مالی به لاتین 3 ماه آخر - ترجمه گواهی بیمه-ترجمه سند مالکیت- 4 قطعه عکس 3در4 -رزرو هتل- آدرس منزل ومحل کار(شماره تلفن) - گذرنامه قبلی در صورت داشتن.

توضیحات : 1- دعوتنامه رسمی شرکت 2- پرینت حساب بانکی شرکت

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    750 یورو

  • مدت اقامت

    07 الی 20

  • مدت اعتبار

    طبق تاریخ پرواز

  • مدت اخذ ویزا

    45 روز کاری