خرید ویزا

قیمت

340 دلار

ویزای اکراین - توریستی اکراین

نوع ویزا :

توریستی 14 روزه عادی

کشور : اکراین

هشدار ها :

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار خروج ، دو قطعه عکس رنگی 3در4 جدید ، کپی صفحه اول و دوم شناسنامه ، کپی کارت ملی ، پرینت حساب بانکی به لاتین با حداقل 15 میلیون تومان مانده ،گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب یا شرکت نامه ،رزرو هتل تایید شده ،رزرو پرواز ، مشخصات فردی (آدرس منزل ومحل کار ) ، شماره تماس ، چک ضمانت بازگشت از سفر شخص ثالث.

توضیحات :

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    340 دلار

  • مدت اقامت

    14 روز

  • مدت اعتبار

    طبق تاریخ پرواز

  • مدت اخذ ویزا

    15 روز کاری